Liga Juara: Chelsea ungguli Kumpulan F

Chelsea 2-1 MSK Zilina

Kemenangan 2-1 ke atas MSK Zilina sudah cukup buat Chelsea muncul juara kumpulan

CHELSEA bangkit daripada ketinggalan sebelum mencatatkan kemenangan 2-1 ke atas kelab Slovakia, MSK Zilina, pada saingan kumpulan Liga Juara-Juara Eropah, di Stamford Bridge, awal pagi tadi.

Gol pada separuh masa kedua oleh Daniel Sturridge dan Florent Malouda meletakkan Chelsea di tangga teratas kumpulan F selepas pasukan pelawat memperoleh gol awal menerusi Babtounde Bello pada minit ke-19.

Chelsea kelihatan agak goyah di bawah pimpinan pengurus, Carlo Ancelotti kebelakangan ini selepas penyingkiran pembantunya, Ray Wilkins.

Di dalam satu lagi perlawanan Kumpulan F, Marseille mengesahkan laluan ke pusingan kedua apabila berjaya mencatat kemenangan 3-0 ke atas Spartak Moscow dan akan bertemu Chelsea pada perlawanan terakhir nanti.

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>