m4s0n501

Video Final Piala Malaysia 2012

Final Piala Malaysia 2012

Video ATM vs Kelantan
Final Piala Malaysia 2012
Stadium Shah Alam
20 Oktober 2012

Video Gol ATM 2-3 Kelantan | Final Piala Malaysia 2012

Video: Menjelang Final Piala Malaysia 2012


Video ATM 2-3 Kelantan FINAL Piala Malaysia 2012

Link Direct Youtube: KLIK

41 Responses to Video Final Piala Malaysia 2012

  1. Tahniah sek kelate GOMO.. puas hati dengan semangat dan kesungguhan serta kesabaran yang tinggi.. terpaksa berusaha dengan pemain yang ada..terpaksa berkerja keras.
    So ..Gomo kelate gomo/..

  2. ALHAMDULILLAH….Tahniah Klate dan ATM. Mmene comel kelate mene…berkat doa semua. Hok balik male ni tu drive molek2 neh, semoga selamat sampai.

  3. tamat sudah segala debar,tamatlah jugak segala buar,ibu kejayaan adalah sabar…tiga piala sudah disambar.TAHNIAH KEPADA TEAM KITO,JGN LUPO PUOK KITO BLAKO HOK GI NYOKONG MLM NI….JGN TERLALU GEMBIRO SAMPAI TERGADAI JIWO RAGO.

  4. Tahniah kelate, dengan berkat sokongan rakyat dan pesanan tok guru, walaupun kawe dok jauh sampai to’leh nok tengok siaran langsung tapi dengan ada nya website ini terubat juga hati buleh tengok. ok Tahniah sekali lagi.

  5. tahniah trw…. syabas atm!
    ke2-2 pasukan mmg bagus tp the best team deserved to win. kita tgk komen2 kat paper esok….

  6. Coach sathia komen pah game td…player klantan jatuh cam buah nangka,jatuh dan jatuh!!!! hahahahahahaha Jgn emo coach,ATM kalah bermaruah mlm ni…lum ada rezeki kate org!!! Tp bler dngar sathia kate ATM bnyak chances banding ngan klantan…aku rasa xbtoi!!!! 1st half je..matyo ngan afiq bnyak buang chances dpn gol n aku rase ATM lansung xtry pun dlam 1st half..maksud aku on target shot yer!!! So…trime seadenyer TRW the best thun ni!!!! adios…

    • org meru tukar nma lain la….nk sokg klntn tkar la nma tmpt yg ada klntn tu… jgn jd pgkhianat…kalo dah ko mang no ic tgh ko 03….jgn nk mnyamar la

      • Aiiik…ada yg hangaat ati upenyer aku sokong TRW!!! Apa slah k org slangor sokong team lain????? BOdo…haktuihhh…amik ko!!! Aku sokong slangor dr thun 1990…klu ko nak taw!!! Mula2 aku knal bola…team TRW aku start sokong 2009 bler diaorg start kena main ngan FAM!!! Aku dok jln limau..meru!!! Dtnglah…kita leh “knal”

        • org meru haktuih skit utk ko…ko buat cmni lg brtmbah2 bgga la set2 klntn ni sbb ada fan2 slgor trgmak brpalg tdah sokg team diorg….ko pnh x fkir yg org2 klntn ni pnh ke rasa nk sokg slgor time thn 1990-an tu dlu???xbrbloi bro ko jd pmbelot utk puak2 ni…kalo kat slgor ko brckp bhs klntn pn dgn diorg selg ko bkn pure klntn diorg ltk ko kt tpi jer bro….slgor negeri kita jgn smpai kita sggup trima bdya lua kt negeri sndri smpai bdya negeri sndri pn tergadai…

          • Haktuihhhh lg kat ko skit… Bro,aku keje ngan orng klantan…in fact bos aku org klantan n diorang respek aku cam biasa jer!!! Kaki dvd ko ni…karut xtentu psal!!!! Stakat jd fan bola pun ko nak bising..baik ko xyah tngok bola lah..main tloq lg best!!! Selngor..klantan…semo dlam mlaysia beb,satu negara!!!Pk…jgn main tembak jer!!! Aku rase ko ni xpnah kuar g mane2 kot,2 sal xleh trime budaya orng lain… Ingat…ni bumi Allah,xkira ko orang slngor k,orng klntan k,orng myanmar k…kat pdang Mahsyar seksok,sama je semo!!! Adios..

          • haktuih special plak…aku juz nk remind jer…sbb yg aku nmpk org slgor mang fleksible/universal…mcm ko asl slgor pn xde hal nk jd fan klntn…tp org klntn yg dh brpluh2 thn duk kt slgor ni dah jd pnduduk ttp kt sni priuk nsi rezeki diorg pn kt sni ada ke yg sggup nk jd fan slgor?????aku xpnh rasa yg diorg ni pn bleh fleksibel/universal mcm org slgor…hahahahahahaha…ni la realitinya……smpai kt negri sndri pn kta bleh trima bdya lua especialy klntn…bkn stakt pasal bola jer smpai nk brckp dgn diorg kt negri slgor sndri pn kna ckp bhs klntn kn universal cmtu…mang ko slap la ckp aku xtrima bdya diorg ni…aku skola kt banting dlu pnh jer join dkir bart smpai prgkt kbgsaan slah 1 bdya yg dpelopori org klntn…mgkin yg ko alami xsma mcm aku…aku jmpa puak2 klntn yg xsemenggah…brmastautin kt negeri org pastu xbleh nk trima bdya pnduduk tmptn tp nk org trima bdya diorg plak…biala ada giv & take….mang 1 kejahilan yg trg2 dlakukn oleh puak2 mereka….kn bgs kalo diorg pn fkir sma mcm ko yg kta ni kt pdg mahsyar nnt sma jer….mgkin klntn yg ko brgaul skang ni yg bgs 1:1000 kot…untung la ko
            Hola

          • Ambo ore Selangor

            ape bende la “org banting” ni, ni bola la, bukan ugama, bukan murtad pun… Org nak sokong Kelantan pun kecoh, tu yang sokong MU, Chelsea, Liverpool tu nak kira macam mana? Enjoy aje la….

          • doh kaloh tu kaloh ah nok bangge bangge negeri taik kucing dier tu

          • caca, ke blkg skit, yg ko ckp negeri taik kcing ni la yg jd tmpt byk puak2 ko menetap cari sesuap nsi….nk ckp biala berakal nfsu bia d kwal
            PEACE

        • nk tnya chedding….kat cini, fan mana yg mula buat provok ek?

      • Bakponyo kena tukar nama? Itu menunjukkan org meru berfikiran terbuka bukan fanatic tak tentu hala. Team yg main bagus kena cakap baguslah. Malam ni dua2 main cukup bagus. Menuju minit akhir nampak player kelate jatuh macam nangka busuk…tapi tu lah hakikatnya dia orang ramai cedera tapi kena main juga sebab takde replacement dah. Kira nasib sebelah kelate lah male ni. Kalu 5 minit lagi, ATM mungkin buleh seri….last2 penalty. Tahniah Kelate dan ATM. Kelate jangan pulok sombong lepas ni. Tuhe tak suko org sombong. Maine comel, perangai penyokong molek, INSYAALLAH mene.

        • btl33…tgk cmne org slgor ni open minded….tgk cth mcm org meru ni bkn fanatik ASSobiyah xtntu hala mcm org2 klate ter…..HAHAHAHAHAHAHAHA..kalo fan2 klate nak sruh jd fan slgor mang smpai kiamat la xkn jd….pastu bleh plak nshat kn org jgn fnatik2….xsdar dri…KAHAHAHAHAHAkahtuih…mcm ktam sruh ank bjln lrus plak

          • Hehehe..bukan semua kelate fanatik….kalu fanatik pun mungkin sebab lama sangat jadi masa keadaan…asyik kena discriminate…politik, ekonomi, bolasepak, infa….dll. So dia orang jadi defensive dan bersikap keakuan/kekamian. Malam tadi, pemain kelate penuh sporting spirit….dapat elak pergaduhan sebab atm dah mendidih…

          • ehh..aku ore klate sokong kedoh…siap bole amik gmbr lagi.. ore banting berat 66

          • fan kelantan bgambar ngn fan kedah…xriuh pn..ingat selangor maju tu pn sbb cina ramai, kalu melayu…kuat dengki..tgok bekas plyer selangor kena…nauzibblah

          • kalu bahasa kasarnya…nmpng taik cina je..maap kalu tkaSAR

          • org mang slalu bleh trima kmenagan tp org xslalu bleh trima kekalahn…cth slgor dah klh kt semi final piala Malaysia thn ni fan2 diorg trima seadanya…sbb tu fan2 slgor xkna dnda dgn FAM…thn lpas slgor pn klh kt semi final piala FA kt S.alam dgn klntn jgk smpai slgor kna syur 5-1 tp fan2 slgor pn trima dgn seadanya sbb tu thn lpas xkna dnda dgn FAM jgk,ksimpulannya cthila adab&tatasusila fan2 slgor ni….ni bru group stge jer pn dah ada fan2 buat hal xbrdsiplin…korg fkir la sndri fan negeri mana….HAHAHAHAHAHA…..
            PEACE

          • yg start provok fan mane chedding wei

          • Kepada semua penyokong Selangor…udah2 lah tu dgan bola. Tahun depan kita cuba lagi.

            Hari ni kita pakat tgk Moto3 plk. Zulfahmi tu anak Selangor jgk… orang Banting lagi.

            Kalau Kelantan ada Fahmi yang cemerlang mengawal pintu gol Kelantan dan Malaysia, Selangor pun ada Fahmi yang cemerlang harumkan nama Selangor dan Malaysia.

          • udoh la.. tahun ni tak mene sek selangor, tahun depan mungkin kedoh, mungkin johor, tapi trw warrior berkemungkinan jugok.. duniawi ajo.. sapa nak sokong sapa tak boleh tukar.. dulu waktu selangor mene bukan zame cyber lagi, semua org baca utusan/bharian – semua lebihkan berita kepada pasukan era itu.. zaman cyber setiap org boleh luahkan pendapat melalui keyboard..
            tahon ni TRW the best. treble 2012!

          • hu x sangka ak ade jugak org bodoh cam ko..ko ni rasis x tentu pasal..mmg bodoh la kau..manusia cam kau ni la punca melayu pecah belah..aku ase klau ko x hidup pon x pe kowt…sape kate org klntan x sokong selangor tiap kali selangor lawan ngan singapore ak pegi je..kat umah ade dua jersi selangor.. ak x tahu cam ne rupe ko tp yg aku tahu ko bodoh..cube ko duduk jap pastu pikir ..mesti ko akan terase ko bodoh…. hidup org meru..jom lepak kb org meru gua belnja mkn nasik ulam

        • bgs la prangai universal/fleksibel mcm org slgor….bleh trima bdya org slgor…mst ko duk slgor kn???? mang ptut pn ko kna trima bdya rkyt slgor…bak kata pepatah msuk kndg lmbu mngembooo msuk kndg kmbing mngembekkk….aku harp lbih rmai lg kat lua sana mamat2 klntn mcm ko ni…

      • aku oernah duk kt banting >4 tahun. xpernah timbul pun mslh org klntan org banting. yg bermasalah kt banting tu perkauman yg kdg2 agak sensitif dan gengsterisme kaum. org klate mmg kuat smgt kenegerian tp xbermakna kami benci dan anti budaya negeri lain. ingt, kita sama2 islam

      • bodoh ah mung. skoloh mane. besor ngak negeri mung. nok bangge bangge ngak. sukati aku ah nok syg kelate. bodoh. yang amat.

        • aku tau slgor pnya negeri mang xbsr mana pn nk cmpre dgn negeri klntn….tp heran jgk negeri yg ko ckp xbsr ni la yg byk puak2 ko mnetap cari sesuap nsi….aku pn syg slgor gak kalo ko plak syg klntn…kita ni hdup brmsyarakt so biala ada giv & take….
          PEACE

          • Cara kau perfikir tu salah.. Rezeki semuanya sudah ditetapkan ALLAH.. Allah tidak melarang kita mencari rezeki di bumi mana pun janji ianya halal.. REZEKI DATANG DP ALLAH.. Ni kan negara Malaysia.. Suka hati lah nak kalau org Kelantan nak menetap cari rezeki di Selangor.. apa salahnya.. Kalau semuanya org kelantan meninggalkan selangor, selangor gak yg akan rugi.. siapa yg nak ganti jadi cikgu, engineer, ahli perniagaan, restoran tomyam, technician, pensyarah, peguam, pegawai kerajaan, doktor, nurse, yg kebanyakkannya org kelantan? org selangor mampu ke ganti semua tu.. selangor gak yg rugi bro..

    • Sathia baby face raja lawak

      Satianathan bole ganti satria baby face jadi juri maharaja lawak
      Time final bila masa tambahan 4 minit cukup n ref tiup wisel dia tak terima mayb padanya Ada lagi masa…tgk masa dia Salam Dengan indera dia complain
      Dah la tu masa jumpa spore pengadil dah bagi lebih masa hampir 3 minit…score goal pun dah lebih 2minit 47 saat
      nak complain apa lagi
      ATM takde sporting spirit…pemain kelantan tercedera masih terus kan pemainan tak nak keluarkan bola,player kelantan sebaliknya
      Apa pun go more klate go more
      Zainal abidin rawop pun buat ulasan berat sebelah
      Esok semua Machine ATM tutup tak boleh ambik duit

      • Lawak mu der. Mesin ATM tutup pun takpe sebab pangkat dah naik. Pemain bukan tentera dapat pangkat apa ek? Untung pemain import kelate dapat tanah, jual, buleh duit seguni. Apa2 pun satu permainan menarik…seram sejuk badan dan buleh mendatangkan sembelit sebab cukup2 mendebarkan.

  7. budu selera kampung

    hooo mainan kemah molek..liat btul set mesin ATM..rezeki milik kelate male ni woi..tahniah TRW.. apa pun ATM sememenya cabaran berat TRW 2013..mace angkat senjata GPMG

  8. tengok video gol ke-2 matyo.. hj hasbullah terkedu –oooo– tapi dia dapat menjadi pengulas kerana berjaya menerima rasa terkilan dgn gol kelantan walaupun hatinya bukan untuk kelantan..

  9. Ref nampak sgt bias. Mula2 marah. Dekat nak abis. Duduk je dlm stadium yg riuh sambil doa sungguh2 dlm hati…”Ya Allah, kalau benar kami dianiaya. Tolong kami ya Allah. Bagi kemenangan untuk negeri kami…”

  10. Pertama kali tgok bola live..mmg best pasukan kelantan n penyokong yg berpadu hati..Tahniah untuk kelantan… Org pahang sokong klate.. hehe.. Terharu tgok ader penyokong yang sembahyang guna bendera kelantan sebagai sejadah…

    • Terima kasih niesya kerana menyokong kelate. Ini bermakna sokongan trhdp TRW bukan hak org asal kelantan shj. TRW sudah jd hak nasional. Siapa sj blh sokong asalkn minat. Tiada smpadan negeri trhdp sokongan. Kita sokong trhdp pngurusan yg mantap, prmainan yg cantik dn pmbangunan yg baik. Tiada diskriminasi. Peace

  11. org banting ni nok keno timbuk ni. Narrow minded. Kijoan nok provok jah.

  12. Sathia emosi dan nampak TOLOOooooooooL lah. Sekarang sudah profesional tapi Sathia tak layak jadi coach skuad liga super kerana keTololannya. Dgn ini aku jatuhkan kamu jadi coach liga kampong dulu….. Kalau dah pass baru boleh naik liga super. Player prooooo tapi coach pulak tak proooo tolol bin bengong betuuuuul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>