Carta Piala Malaysia 2013

Carta Kumpulan Piala Malaysia 2013

Carta Kumpulan A: [KLIK]

Carta Kumpulan B: [KLIK]

Carta Kumpulan C: [KLIK]

Carta Kumpulan D: [KLIK]

Perlawanan Pembukaan: 20 Ogos 2013
Saingan Kumpulan: 20 Ogos – 21 September 2013
Suku Akhir: 27 September – 5 Oktober 2013
Separuh Akhir: 18 – 26 Oktober 2013
Final Piala Malaysia: 3 November 2013

Jadual Penuh: KLIK

Piala Malaysia 2013

Related Posts

21 Responses to Carta Piala Malaysia 2013

  1. tak sabar tunggu weh!!

  2. Aku rasa kedah buleh pi lagi. Kasi katok sama kelantan,jodor,perak semua.haha simpan ja satu piala tu kelantan ya.

    • habis kan dulu game dalam kumpulan baru bleh crite nak simpan piala malaysia kat kedah.Sarawak,lion dgn perak masing2 cume perlu seri je….slalu org ckp besar ni tersungkur di tgh jalan…singa vs kenari pk2 kan lah…

  3. batang berjuntai

    Kenari ckp besaq, nanti kalah woo, nantikan mlm sok wei,,,,

  4. Selangor sampai mati

    • Selangor team jawa dgn bugis..hahahaa

      • Haaaaa mana pii striker yang kononnya tiada tolokbandingannya….tulaaaa nak dan jack orang biar berpada-pada….yang pengulasnya biar pandang sama rata…tengok saja jaringan dibuat mereka..fluke saja atau silap golie kebanyakannya….sorry to say that.

    • selangor dah nazak.bangunlah kingkong jagan tidur.kau wakil orang jawa. team naib juara liga super tuuuu.kena 3 dgn naib juara liga perdana lagi malu dari dapat titik jdt.sbb jdt tak hebat sangat,jfa lagi hebat bermutu skrg.

  5. Tgk skrg ni tactic johor mkin menyerlah n cre control ball pn da mkin cntk..hope kali ni johor berusaha lbh keras utk bg persembahan yg lbh cntk.

  6. Kpd JDT lak..diharap memberikan persembahan yg lbh baik n xmghmpakan penyokong2 mereka…penyokong2 JDT menaruh harapan yg tinggi agar JDT dpt memberikan saingan yg lbh berbisa smpi ke peringkat akhir… All the beat JDT….

  7. Kepada pemain2 dr group yg lain2 pula hope dpt berjuang n memberikan persembahan terbaik utk penyokong masing2. Dalam mse yg sme mempunyai semangat kesukanan yg tinggi n xmencetuskan perbalahan yg blh merugikan semua.

  8. All the best jdt

  9. Baru nak puji, jdt ,kelate n perak, tewas pulak

  10. Hai sang buaya kau mamah dan libaslah sang Singa pastikan sahabatmu nun di Semenanjung mengiringimu bersama ke pentas berikutnya…..patah-patah dan ratah mereka…..agar mereka kenal dan tahu akan semangatmu biarpun sering diperkecilkan dan diperlekeh oleh pengulas-pengulas dan tetamu-tetamu di saluran 801 yang kononnya pakar di arena bolasepak negara(Malaysia)teruskanlah perjuangan disepanjanjang hayat nadimu….aku tetap bersama semangatmu..

  11. Sokong kepada mana2 team Malaysia yg lawan dengan Singapore…biar Singapore out awal-awal lagi…

  12. betul kata pak din tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>