Video Persebaya 3-2 Kelantan

Kelantan vs Persebaya
Persebaya vs Kelantan FA | 28 Disember 2011

Video Persebaya vs Kelantan
Perlawanan Persahabatan Piala Komuniti (2nd Leg)
Surabaya, 28 Disember 2011

Video: Persebaya 3-2 Kelantan | Gol Andik

Video: Persebaya 3-2 Kelantan | Gol Norshahrul

Video Persebaya 3-2 Kelantan | All Goals

Video Persebaya vs Kelantan | Video Persebaya 3-2 Kelantan




coded by nessus

21 Responses to Video Persebaya 3-2 Kelantan

  1. Padan muka , buat malu malaysia je, lwn dgn klab indon yg cm budak tadika main patung buaya tu pun bleh kalah,

  2. ha ha
    juara liga malaysia kalah dengan peringkat 8 liga indo
    lawan pelita jaya pun seri, belum lawan juara liga indo

  3. Antara 4 pemain import kelate hanya 2 menunjukkan prestasi yg baik setakat ini iaitu Emmanuel dan Antwi. Ghaddar dan Zacharia hancus.

  4. andik V the flash player but nor sahrul is a perfect player

  5. Spatutnya n9 yg lwn persebaya, sb n9 juara piala malaysia, tengoklah apa jd… Klantan bawa sial, buat malu malaysia je

  6. kelate main bagus..nasib x menyebelahi mereka..apa pun syabas kpd kelantan..skrg ni xde team malaysia yg layak untk lawan indo selain kelantan..

  7. siapo nak menhina kelantan tu, ingat sikit jupo ngan ore kalate nati kena katok

  8. Padang kat Indo sgt teruk. Padang sekolah Msia jauh lebih baik. Kelantan kalah kpd padang klas 4, bukan Persebaya. Tak profesional langsung.

    • ermm iyala tu,,,dah kalah padang pun di salahkan macam ini lah yg di sebut tak profesional..terima jlah..untungye hanya persebaya lum juara liga indon.

  9. Org klantan dgn indon sama2 ganas, suka rusuhan, suka hina org, sama2 tak ada otak, cuba korang peratikan penyokong indon kat gelora bung karno dan samakan pula penyokong klantit kat malaysia ni. Dua2 sama bodoh

    • Nazmi faiz(kuala lumpur)

      Salam nape lah ko org suka sangat bergaduh dalam page ni…kepada yang memanaskan line dalam page ni jgn suka menghina org sangat cermin diri dulu kita ni bukan pun pandai sangat cuma dalam diri tu ada sifat dengki dan iri hati jea…Kepada team kelantan tahniah kerana berjaya mewujudkan pertandingan seperti ini yang boleh menrapatkan tali persaudaraan antara negara…kalah pada hari ini bukan bermakna esok tiada lagi teruskan perjuangan….Kelantan the best team peace…

  10. bagos la klantan ni ada inisiatif nak buat friendly ngan team2 luar.w’pon aq bkn org klantan tapi aq puji la effort mereka nak buat something yg lain daripada team2 kat M’sia ni.lepas ni boleh la ajk friendly ngan team korean or arab pulak.

  11. kelate doh kaloh maen kt tmpt sndiri pi tumbok org ape giler ke?.. yg pnyokong mcm org xbertmadun amok sana amok sini pebende ni… ubah laa tabiat dan perangai yg rasenye buruk tu… kita sama2 sebangsa pun nk gadoh…kite bkan dok kat siam nk ada jurang2 puak ni… org kelantan? org n9? org utara?…pi mampuih laa bondo ni… kita BANGSA MELAYU yang BERSATU !!!…. c’mon my friend moga semangat harimau malaya kita mampu bersatu…

  12. Sesuai dengan titelnya, “unity cup”, semoga dengan ini hubungan antara indonesia dan malaysia erat, dimulai dengan kompetisi seperti ini. ditunggu untuk unity cup II dan seterusnya. peace and love from surabaya

  13. apasal kau org dengki sangat kat org kelate apa ingat org kelate jahat sangat ka,kalau sebut pasal bola x usah sememangnya kelantan bagus nk harap team selangor,n9 dan yng lain2,bukan aku nk kritik team lain x bagus cuma nk bg u all nilai sendiri yang man bagus yang man x bagus.ok pasal gaduh bukan org kelate suka cari gaduh tp kalau dah kata2 dah boleh hakit hati sapa x marah,satu lagi org kelate pantang tengok kawan kena belasah,itu nama semangat setia kawan.

  14. aik..posting lama pun buka balik ke?. namapnya ada yng sengaja nak provoke kasi bloh ni makin ramai masuk..admin?hehehehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>