Video Malaysia 2-3 Korea Selatan Kelayakan Piala AFC [B-22] 2013

Kelayakan AFC Cup 2013 Bawah 22

Malaysia vs Korea Selatan (B22)
Kelayakan Piala AFC 2013 U-22
Thuwunna Youth Training Center Stadium
Yangon, Myammar, 23 Jun 2012
LIVE Astro Arena 4.30 ptg

Video Malaysia vs Korea Selatan | Gol Thamil Arasu m-8

Video Malaysia 2-3 Korea Selatan | Gol-Gol 1st Half

Video Malaysia 2-3 Korea Selatan | Gol 2nd Half


Video Malaysia vs Korea Selatan [2-3] Kelayakan AFC Cup 2013

20 Responses to Video Malaysia 2-3 Korea Selatan Kelayakan Piala AFC [B-22] 2013

  1. separuh masa kedua ada perubahan positif… insya Allah… pada perlawanan seterusnya Malaysia akan dapat buat yang paling baik dari perlawanan ini… Paling penting KEKALKAN minda dan kata-kata positif kerana “kata itu doa”… jadi berdoalah yang baik-baik sahaja…..

  2. 2 gol korea dari sepakan percuma…klau tak kdudukan antara 2 sama atau mungkin malaysia dpt kalahkan korea…msh gugup pegang bola..perlawanan pertama mmg mcm ni,mcm first match SEA games haritu..malaysia 0-0 singapura

  3. xpe..pasni kena menang

  4. HMUDA 22thn main baik… yg aku tak tahan dengan ulasan selari yg diberikan oleh 2 pengulas sukan … macam tak suka dgn team negara – mereka buka buat ulasan tetapi Komen jer … asyik cakap tidak… tidakk.. tidak ada kawalan, tidak baik, tidak tepat, tidak berkesan dan macam2 tidak … semuanya negatif… bagilah semangat kepada penonton di rumah… bgm kalau peminat baru … komen tu akan patahkan semangat menyokong negara…

    • setuju… bg kata2 +ve sket…

      • Setuju giler..ak menyampah..kualiti pengulas sukan malaysia….kalo boleh rase nk tgk bola..mute suara diorg..combination x bape ok..kena bg orang muda..nk bg ex player malaysia..pun ..kena bg yang bijak dari segi bola dan taktikal.

  5. ye btl pitak pengulas reduan bkn ulas tp komen mcm die plk yg jurulatih, komen plk yg tdk mmbina dan melemahkan semangat peminat je. Lagi satu aku prasan lps gary msk gnti nazmi tengah msia makin mantap dan msia main lg sedap

  6. ye btl pitak pengulas reduan bkn ulas tp komen mcm die plk yg jurulatih, komen plk yg tdk mmbina dan melemahkan semangat peminat je. Lagi satu aku prasan lps gary msk gnti nazmi tengah msia makin mantap dan msia main lg sedap…

  7. stuju dgn komen psal pngulas astro arena game mlasia vs korea..
    trus trang nk ckp…ridzuan mmg x layak jd pngulas..tergagap2..itu ke kualiti pengulas bolasepak kita…harap astro arena amik pusing soal ni…
    tahniah malaysia…wlapun kalah tp bleh buat gol…

  8. [S]a[G]e-MoDe`St

    ade peningkatan ….go go go malaysia ..insyallah boleh.!

  9. ok apa pengulas tu komen, biar kita sedar tahap bolasepak kita kat tahap mana, dpt kesan kelemahan, jgn main cam taik babi tp nak puji sakan…. tu namanya menipu diri sendiri, cuba korg tengok cam nuar musa, dia tu pengkritik yg sedar diri sb dia kritik benda yg betul… :)

  10. kalo xsuka pengulas tukar laa pengulas dalam bahasa inggeris..kan ada pilihan kat atas tu…

  11. pengulas komen tu btl..mesia byk kelemahan..tp pengulas pn ckp tgagap2..ape da..
    ape pn mesia kne perbaiki byk aspek klo nk mng
    ak hrp bnd basic mcm passing bola kt membe bole la perbaiki
    harimau muda selamanya!

  12. oi….man laksa engkau ni memanglah talang dua muka,sekali engkau baikot anuar musa,sekali puji anuar musa apa daaaaaaaaaa….tak tetap pendirian .

  13. terbAIK HARIMAU MUDA B-22!TAHNIAH

  14. kentut kasturi

    malaysia main bagusla..cuma bila lawan kurea depa ada jugak rasa tlalu hormat..tu yg jadi defend do tracking ja tak p pressure tu kahkahkah

  15. alahai pakai la nama baik sikit

  16. Pingback: » Piala AFC B-22: Malaysia 2-3 Korea Selatan | Sokernet

  17. Pingback: » Piala AFC B-22: Malaysia akur kehebatan Korea | Sokernet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>