WordPress database error: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3e91_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (857) ORDER BY t.name ASC

WordPress database error: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3e91_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (870) ORDER BY t.name ASC

WordPress database error: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3e91_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (2677) ORDER BY t.name ASC

WordPress database error: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3e91_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (4270) ORDER BY t.name ASC

WordPress database error: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3e91_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (5267) ORDER BY t.name ASC

WordPress database error: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3e91_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (13054) ORDER BY t.name ASC

WordPress database error: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3e91_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (15668) ORDER BY t.name ASC

WordPress database error: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3e91_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (13812) ORDER BY t.name ASC

Kelayakan Piala Asia: Norfarhan, Fauzi disenarai, Safiq Rahim diketepi | Sokernet

Kelayakan Piala Asia: Norfarhan, Fauzi disenarai, Safiq Rahim diketepi

WordPress database error: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3e91_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('gallery-tag') AND tr.object_id IN (13812) ORDER BY t.name ASC

Mohd Norfarhan Mohamad

Datuk K.Rajagobal telah menyenaraikan pemain Kelantan, Norfarhan Muhammad dalam skuad Malaysia @ Harimau Malaya untuk Kelayakan Piala Asia 2015 di Qatar.

Hari ini Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) telah mengumumkan senarai 26 pemain yang akan terlibat dalam perlawanan persahabatan antarabangsa dan pusingan Kelayakan Piala Asia 2015.

Pemain-pemain yang disenaraikan akan mula latihan pusat di Wisma FAM 26 Januari ini dan seterusnya akan beraksi dalam perlawanan persahabatan pertama menentang Iraq pada 31 Januari 2013 di Dubai dan akan berangkat ke Qatar pada 2 Februari untuk bertemu pasukan Qatar pada 6 Februari.

Senarai Penuh 26 pemain Malaysia @ Harimau Malaya bagi kelayakan Piala Asia 2015 [KLIK]

22 Responses to Kelayakan Piala Asia: Norfarhan, Fauzi disenarai, Safiq Rahim diketepi

  1. Senarai lah sapa2 pun kalau taktikal coach hampeh plus presiden pejuang hawa nafsu di penghujung usia hampeh jugak. Tak larat dah aku nak berharap

    • sabar, sabar, sabar…. (namun di hati kecilku merasakan bahawa ini semua pun hanyalah sandiwara makhluk Tuhan yang kata-katanya tidak boleh dipegang)

  2. Apa pasal Badhri Radzi, Indra Putra Mahayuddin dan Amri Yahyah tidak dipanggil? memang tak patut Rajagopal nih.. apakah dia buta? tidak nampakkah kecermelangan Badhri, Indra dan Amri? dlm list standby pun tak ada..!!

    • Kawe setuju sangat
      Walaupun kawe Tok suka amri(masa dia main Selangor jah)
      Tapi bagi kawe dia adalah antara yg terbaik di Malaysia
      Pia Dan indra memey la…

      • rajapalat ni memang tak layak jadi jurulatih skuad kebangsaan kerana tak reti menilai pemain.Apabila ramai peminat bola membuat protes barulah dia menukar pemain-pemain baru, dia diprotes,dimarahi,dicaci,dimaki hamun daripada dulu lagi tapi tak dihirau pun olehnya ini memberi gambaran awal bahawa dia tidak LAYAK !!!!!!!

        • ini bodoh punya jurulatih nak kena marah dulu baru nak buat perubahan,tak reti nak berfikir sendiri ke ? -NASIB M’SIA.

        • bro dah lupa ke zaman kegemilangan kita dulu?? menjuarai piala afc?? cuba la profesional sikit… klu dia x layak.. macma mana boleh menjuarai afc cup dulu??
          kita kalah di thai sebab beberapa faktor la.. pertama sebab padang.. kedua sebab pihat tuan rumah yg x betull..
          pandai cakap saya pun boleh..!

    • ok bro.. amri seorang striker kan?? pernah jadi penjaring terbanyak?? cakap senang la..kamu akan tahu bila kamu jadi seorang jurulatih..

  3. Sepatutnya coach Rajagopal perlu lihat dari semua aspek.. jangan buat 1st11 yg kuat je.. backup player pun kne bagus jgk.. t watnye injured dibuat alasan pemain utama xcergas la.. terpaksa harapkan gandingan simpanan.. sepatutnya yg simpanan pun mestilah yg terbaik antara yg terbaik.. bukan tangkap muat je.. contoh posisi Defensive Midfielder (DM) bila shakir xde.. DKR kne guna dua pemain (amarohidan n gary) utk cover posisi dia.. kan dh rugi.. sepatutnya pemain gantian kne la sama level ngan shakir..

    n mcm posisi wan zack.. bila die injured.. coach xde pilihan kne tukar khyril muhaimin yg main striker main wing.. sbb xde pemain wing yg betul2 sama level ngan wan zack.. padahal kt dalam liga.. bersepah2 winger yg bagus2..

    dan kalau boleh jgn la buat eksperimen posisi kerap sgt.. lebih baik ambil pemain yg betul2 bagus diposisi masing2.. dr eksperimen pemain di posisi baru..

    • sy setuju dengan hustleer..kekalkan posisi pemain sepertimana mereka bermain dengan pasukan negeri..sbb diorang dah selesa dengan posisi asal masing2..cthnya khyril muhaimeen main striker tp g letok main wings

  4. pilihan saya adalah final!muktamad!saya Raja dan Dato sekaligus! ader paham!!?

  5. Yayyy… ashari samsuddin (silent killer) dah kembali. Salah seorang yg dari dulu aku perhatikan dalam liga tempatan berkeupayaan mggunakan kedua belah kaki dan menyumbat gol dari sudut yg sukar di jangka. Cuma lari je masalah (lembap). Kalu laju confirm aku samakan dgn theo walcott di posisi winger. Walau camne pun masih dikire pemain berbahaya. Sape yg pernah saksikan die main & gaya jaringan pasti sokong aku.

  6. yong kuang yong tu power sgt ke?? manaf mamat mmg x setaraf shakir ke? lgsung x dipanggil manaf..rasanya bnyk kepincangan lagi nih

  7. mohd ghani yasa'

    KALAU PIYA DIPANGGIL MEWAKILI SKUAD KEBANGSAAN SELEPAS INI,INGIN SAYA CADANGKAN JANGAN PERGI BIAR PADAN DENGAN MUKA RAJAPALAT!!!! DAN SAYA HARAP PIYA JANGANLAH HADAP SANGAT DENGAN SKUAD TERSEBUT KERANA HATI RAJAPALAT NAMA PIYA TIADA,MEMANG RAJAPALAT BUTA HATI,BUTA MATA DAN HILANG DERIA BAU MENGHIDU YANG MANA BUSUK DAN YANG MANA HARUM !!!!!! HIDUP PIYA !!!!!!!!

  8. KAK SEMAH x heran dah sapa yang dipanggil RAJAGUMPAL…. sebab KAK SEMAH rasa kita x akan kemana2 … nak layak ASIA CUP… lupakanlah…

  9. amar rohidan kalau rasa x layak atas performance semasa ckp jer kat coach gopal tu …listen..listen…listen why always me!!!!

  10. rajagempal takut pada byg2 sndri..pui!

  11. Saya mengharapkan kapten kelate pia akan dipanggil takala safiq diketepi….tanpa dua nakhoda ini sudah jelas team kita tak akan ada playmaker di tengah padang..bola akan dirembat sesuka hati oleh para pemain yg tersenarai..ibarat kapal yg terumbang ambing tanpa nakhoda….renung2kanlah rajagopal…

  12. amiklah soh cin aun, zainal abidin, dolah saleh, khalid ali, dll kih5

  13. ni saya nak ckaap sikit… saya tengok macam2 komen.. kamu semua ni x fikir betul2.. seorang jurulatih je yg tahu macam mana prestasi seseorang pemain..
    kamu semua ada di rumah dan pandai cakap je.. x pernah tengok di padang ..
    ada yg kata tepikan shafiq rahim dan gantikan piya..piya bukan x bagus tapi shafiq lebih baik dari dia..
    kamu semua dah lupa ke malaysia vs liverpool?? dan malaysia vs laos?? free kick dia la yg best?? cuba la fikir sikit.. duduk di rumah dan cakap senang la.. klu nak juga cakap.. pergi ambil exam dan jadi urulatih la.. then lepas tu u all can do like your style!!! ape la..:P

    • Penasihat Saudagar Saddiq Segaraga

      setuju dgn dr bond, syafiq mmmg terbaik kan, kelantan menang final piala malaysia dgn ATM kan, 5 gol dari syafiq, Sepanyol juara Euro 2012 pun, gol dari syafiq jugak kan, syafiq jer terbaik dalam malaysia, tak yah nak banding2lah syafiq dgn sape2 tu kan, syafiq ni sama kelas dan hebat dengan coach raja gopal tu, kelas dunia

  14. rajakuranisepyahogaya

    safiq dgn amar terbaik…….!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>