FAM: Prejudis, Double Standard, Berdolak-Dalik [Video]

FAM Malaysia

Tindakan FAM yang sering membuat banyak kenyataan dan tindakan bercanggah berkaitan sesuatu isu dan pendakwaan double standard terhadap sesetengah pasukan menimbulkan kritikan pedas pengkritik sukan tanah air, Profesor Emeritus Tan Sri Dr Khoo Kay Kim.

Bagaimanapun Setiausaha Agong FAM, Datuk Azzuddin Ahmad mengambil sikap enggan melayani kritikan terhadap FAM.

FAM: Prejudis, Double Standard, Dolak-Dalik [Video]

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

6 Responses to FAM: Prejudis, Double Standard, Berdolak-Dalik [Video]

  1. erm..FAM ni SPRM x nk kacau ke?
    mkin lama mkin mngarut da tgk ni..
    Lau nk backup kroni pon agak2 la..
    jgn la ketara sgt..

  2. ape kata sokernet buat video yang mengumpulkan suara public ttg FAM/bola sepak malaysia… jadikan video suara rakyat gitu..

  3. Semoga puasa kau penuh En Jidin.Kau solat terawih kat mana hah?

  4. pegawai2 FAM berserta boss2 semua kena bertaubat sempena bulan mulia ni..sbb dah byk penaya team2 yg tidak disukai oleh mereka. FAM bleh buat xtahu je dgn suara peminat, lama kelamaan bolasepak kita akan semakin merudum..pastu bila peminat2 beralih minat ke BPL,La Liga dll FAM mula la menggelabah ckp xde semangat cintakan bola tanahair..sedangkan penyebabnya FAM sdiri..dlm 5,6thn ni je bola kita ada saingan,warna-warni sbb ada pencabar baru N9,TRW, Tganu kalau tidak asyik team yg sama je smpai ke tua..Fikirkan utk lebih maju wahai FAM !!

  5. gilo kuasa…terang terang dah…selangor ada share dalam FAM….Pahang pun sama….nak2 orang dalam jawatankuasa pertandingan dipegang oleh sapa…sendiri mau ingat la….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>