Video Selangor 3-2 Pahang Liga Super 2013

Selangor vs Pahang Liga Super 2013
Selangor vs Pahang 19.1.2013

Video Selangor vs Pahang [3-2]
Liga Super 19 Januari 2013
Stadium Shah Alam

Video Selangor 3-2 Pahang | Liga Super 2013


Video Selangor vs Pahang [3-2] Liga Super 19.1.2013

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

12 Responses to Video Selangor 3-2 Pahang Liga Super 2013

  1. ternyata,apa pun boleh terjadi dalam bola sepak.. semua pasukan ada kekuatan tersendiri.. syabas

  2. 1.aku tak puas hati dgn venod, solihin, dan sorang lg mamat yg ganti bunyamin tu, baik jaga ayam je, kerja ternak ayam, tak payah main bola… Kalau korang main bola, hancur team2 yg korang join,
    2. Surendren dr pahang tu mmg bagus, bagus mampus je, pandai kau berlakon ye… Mentang2 kau tamil, trus je kau main wayang.. Dulu aku benci kunalan sb pandai melakonkan watak tergolek, skrg ni aku benci ko plak sb pandai berlakon watak yg sama bkn main lg kau ye, sampai kad warna warni org dpt
    3. Pengadil mmg buta, buta ,,,, babi buta, pokido kena bedal dpn mata pun kau rasa dia berlakon,, bola kena tangan dpn mata ko pun kau buat2 tak nampak ye…. Saja nak bagi pahang menang kot, ko ni dr jerantut ke… Tempat org asli. Org asli pahang pun tak bengong macam ko hehe
    4. Amri yahya mmg hebat… Ramzul juga, yg lain pun sama tp mahali x main mcm biasa, banyak hilang bola
    5. Sarbini tu baik jd simpanan je, aku tengok dia ni blm bersedia lagi nak tangkap bola, tangkap ayam pun boleh tentu dapat, tp kalau ayam blakang lorong mesti dpt kot huhuhuhubuu
    6. Akhirnya leburlah rekod tanpa kalah pahang… Pahang boleh balik naik gajah, kalau x jumpa gajah, pi cari kat zoooooooooooooo jangan terambil gajah warna pink sudahhhhhh

  3. Terbaik la selangor

  4. Pingback: Tok Gajah tumbang di Shah Alam | Sokernet

  5. Alhamdulillah, terbaik selangor, walaupon aku rase norazlan patut main 1st eleven. Gud game pahang. Ref? kene g kursus byk2, buat eye test, set jam betul2 sikit. liga da ok, mutu pngadilan plak mcm hampeh. nasib team yg teraniaya menang. terduduk sultan bola,jd gajah duduk, hehe

  6. dr game ni, kita dpt bnyk pilihan player2 utk wakil malaysia.
    jgn amalkan pilih bulu.

  7. kesilapan pahang adalah gugup pd 15 minit pertama di mana defend nampak kucar kacir smp sgor boleh take advantage melalui 2 gol mudah amri. harap2 form amri akan kekal utk masa yg lama. cuma lps tu tok gajah spt biasa naik minyak. yg pelik kelembapan dollah salleh buat pertukaran. rasanya smlm dia buat 2 sub je. itupun dah lebih 70 minit. lg satu knp gopi natural left winger diletak sbg bek kiri? hy lps gopi dibenar naik atas baru serangan pahang ada sengat. gameplay sgor mmg cantik smlm boleh tgk dr setplay yg kemas dan passing yg lebih teratur berbanding game2 terdahulu. masalahnya pengganti bunyamin iaitu fairuz aziz mmg flop dlm team sgor byk buat tackle sia2 smp berikan penalti utk pahang.

  8. Pingback: Selangor lebur rekod tanpa kalah pahang – Liga Super Malaysia

  9. Terbaik dari selangor.

  10. aduan sedap ko kutuk negeri org mcm ko tu bgus sgt aku rase ko jdi gk slangor pom blum tentu ko dpt tnkap bola tu aku rase bkn nye bola yg ko tnkp rumput tu yg tnkp hahahahaha so dh2 la kutuk2 negeri org . .kite ni kn rakyat malaysia kite kene memberi smgt untuk bola sepak kite bkn nye kutuk2 adoiii. . .

  11. Terbaik dari bawah….1)N9…2)GANU…3)T-TEAM…..!!!

    • Terbaik kepala otak kau..dari bawah 2 teruk..bukan terbaik..lain kali kau sendiri yang buat team budak sekolah…nampak sangat tak sekolah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>