Video LionsXII 1-1 Johor DT [Liga Super 2013]

LionsXII vs JDT Johor Darul Takzim 1-1

Video Lions XII vs Johor JDT [1-1]
Liga Super 22 Jun 2013
Stadium Jalan Besar

Keputusan Penuh:

LionsXII 1 (Safuwan Baharudin 83′)
Johor DT 1 (Lionel Nunez 10′)

Video Lions XII 1-1 Johor Darul Takzim (JDT) Liga Super 2013


Video Lions XII vs Johor Darul Takzim (JDT) 1-1 Liga Super 2013

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

15 Responses to Video LionsXII 1-1 Johor DT [Liga Super 2013]

  1. Batang Berjuntai

    keputusannya Sgor Mng, JDT seri, Tok Gajah kalah sebab badan dan telurnya sama besar, berat tu… nak lari(eh, terlebih sudah).Sngor, ATM dan JDT ada harapan mengatasi Lion.

  2. Masih ade harapan Sgor,JDT dan ATM jikalau Lions12 tercicir mata…masih ade lagi 3 baki perlawanan..

  3. Memang kami rakyat malaysia mengharapkan mana2 pasukan tempatan akan memenangi liga super. Tp secara realistiknya sudah hampir mustahil untuk gugat lions. Tengok game dgn jdt pun, nyata boleh dikatakan jdt diperbudakkan oleh lions. Seri pun sudah cukup bernasib baik bagi jdt. Walaupun mungkin kelantan boleh menewaskan lions di kota baru, tp bolehkah perak dan felda turut menewaskan lions? Jika boleh pun dalam masa yang sama juga mampukah jdt, selangor atau atm menang semua 3 game akhir. Ingat tu, hanya menang dimahukan. Jika seri bungkus lah jawabnya.

    • Ya orang pekan mmg btul ckp awak rakyat Malaysia suma mahukan pasukan tempatan memenangi liga super walau pn sy rakyat S,pura mmg sy alu2kan pasukan2 tempatan merangkul kejuaran liga..

    • Nak harapkan Phg, tapi tewas dgn Perak. Harap Sngor, ATM dan Jdt je la. Sama2 kita doakan

      • Apa la
        Kalau nak kan pasukan tempatan jadi juara
        Tak payah la jemput lions12 main….main je semua team tempatan
        Nak juga tempatan
        Suruh je semua pemain tempatan yang main….

        I sayang Pablo aimar

        • Batang Berjuntai

          Pablo Amiar nak ke main kat liga M? kalau nak, pasukan mana dia nak pilih Sep?

          • JDT la sapa lagi yang duit banyak
            Segala Nya banyak
            Banyak songeh
            Gi lawan bola bawa askar
            Penonton gi stadium pakai jersy TRW kena halau
            Pemain dpt kad merah tak dpt main kat final fa cup nak merayu
            Banyak la songehnya

  4. Apa nak dikesalkan dan nampak terang dan jelas Piala Liga tahun ini akan terlepas kpd pasukan jiran Lions XII…terima jerlah!!!!

    • Batang Berjuntai

      Tinggal 2 game lagi. Nampaknya JDT dan ATM dah x boleh harap nak pintas Lion.harapan pada Sngor je la.

  5. apa masalah lion menang liga dulu2 pun singapura menang piala malaysia .

  6. team terbaik akan menang liga super ,,,…

  7. Rilek ler brader. Sng cakap singapura memang power sikit, lagi dengan padang dorang tu. Kat tempat sendri pun tgk terkial2 nak beat, kat sana kirim salam je. Moral of the story, tggu KBS bg budget buat padang tiruan, baru leh upgred. satu dunia yg power2 xpakai padang ragut lembu dah. Malaysia slow sgt ni bkn zaman p.ramlee..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>