Video Lions XII 4-0 Felda United [Liga Super 2013]

LionsXII vs Felda United 4-0

Video Lions XII vs Felda United [4-0]
Liga Super 2013
Stadium Jalan Besar

Video Lions XII 4-0 Felda United


Lions XII vs Felda United [4-0] Liga Super 2013

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

9 Responses to Video Lions XII 4-0 Felda United [Liga Super 2013]

  1. Pingback: Lions XII Juara Liga Super 2013 | Sokernet

  2. pertahanan longgar..punca menang besar

  3. bkn tu aje. sbb felda kualiti mmg kurang. nk menang 10 peratus pun xda. Team lain yg kuat atm,selangor,kelate,perak,pahang,jdt pun terkial2 nk menang tmpt sndri,apa lg tmpt drg..jgn mengharap pd yg xleh diharap sbbb sia2..apepun team2 yg kuat2 je harapan utk kalahkan dorg,tp ttp xleh kalahkan kcuali seri.dulu pun singapore mmg kuat lwn selangor je.

    • klate blm jmpa lion dtempt sdiri… tgok sabtu ni.. tahun lps klate saje y bole menng ngn lion home/away.. mane team yg power2 kt mlysia ni thn ni.. thn ni klate dh xskuat tahun lps.. rmi plyer kna curi…y curi plyer scra baik ok la…y guna cara pintu blkg pn xpower2…dh tahun ni lion xder pcbr yg betul hebat…pasukan kite jdi…menng sorak kg tgadai

      • Kita saksikan perlawanan di SSMIV pada 6/7/13 ni. Insya Allah pemain2 TRW mempamerkan permainan yang mantap dan semangat juang yang tinggi. Mudah-mudahan beroleh kemenangan.

  4. JDT_yang kecewa!!!

    Padam muka Fandi Ahmad….nak juara berganda!!!!last2 dua2 terlepas…..TAHUN DEPAN AMBIL JURULATIH LAIN…..WAN JAMAK ADA!!!!

  5. This Pantai Timur!!!.

    Team kat Malaysia ini tak berapa cerdik,RM 750K….bagi kat Lion,tapi RM300K….pula yang jadi rebutan….takah pelik…TUAN???.

  6. SIAL punya FaRm. Tahun lepas walaupun TRW dah confirm menang sebelum habis jadual perlawanan, piala xde pun dibawa ke KB. TRW kena amek kat wisma FaRm. Kera dihutan disusukan, anak sendiri mati kelaparan. Nampak sangat FaRm ni ada kepentingan dalam kemasukan SLXII didalam liga bolasepak tempatan. Ape cer ni????

  7. Nak bersihkan RASUAH bolasepak di Malaysia, kena bersihkan FaRm dulu. FaRm BINGAI abadi……….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>