Video Kelantan 1-1 ATM [Penalti 4-3] Piala Sumbangsih 2013

Kelantan vs ATM Piala Sumbangsih 2013
Kelantan vs ATM Piala Sumbangsih 2013

Video Kelantan vs ATM [1-1]
Penalti ATM 4-3 Kelantan
Piala Sumbangsih 2013
Stadium Shah Alam
5 Januari 2013

Video Kelantan vs ATM | Gol Indra Putra Mahayuddin

Video Kelantan 1-1 ATM | Free Kick Irwan Fadzli


Kelantan 1-1 [3-4] ATM | Piala Sumbangsih 2013

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

33 Responses to Video Kelantan 1-1 ATM [Penalti 4-3] Piala Sumbangsih 2013

  1. kelantan kalah..Padan muka!

  2. Whakaka
    Dah Ada orang start meroyan
    Sep sep
    Mesti hang orang …..
    Tak mau citer la nanti kena penampar

  3. tiba masa kelantan down plak… johor naik… terimalah kenyataan.. hehe

    • team yg beta bina ni belum start main lg kau dh nak cakap takbur plak hah.. Kau ni buat malu org johor la. Game belum start lg masa bila plak darul takzim naik?
      Klau team darul takzim kalah,kau la org pertama yg beta cari..nk bg rasa tapak kaki beta skit.

      • malu la nak cerita.. baru 1st game dah kalah.. sbb belum main dah sembang mcm menang 5 tahun berturut2.. hahaha. malu la sikit wei..

  4. yes akhirnya…………….

  5. kalah menang adat permainan,,,,
    kami sebagai penyokong kelantan tetap teguh,,,,,
    permainan sebenar belum bermula lagi,,,,,buktikan dulu team anda hebat xhebat !!!
    Buktikan dulu team boleh menang pada perlawanan pertama nanti dengan jaringan besar pada perlawanan bertemu Pahang,,,,,,sila penuhkan stadium Pahang sebagai bukti anda penyokong team anda,,,,,dari perhatian aku,,,kebanyakkan orang selatan masih lagi melekat asyik duk menyokong team EPL,,asyik berbual pasal Chesia,MU,Liverpul,Arsenal yang xsewenangnya,,asyik buka suratkhabar pagi je tengok berita sukan luar negara,,,
    buat yang mengutuk kelantan down itu,,,team anda sebenarnya belum terbukti hebat lagi,,,

  6. kawe royak dh mat yo xdok sakit klate musim ni, xdok ore blh pege bola lamo,harapnyo set2 baru ni blh step up to the game la lph2 ni..

  7. keita main supo bare kita semulo….x rok weh…

  8. Walaupun pengadil berat sebelah, sb lebih memihak kijang, tp Allah akan membantu pasukan yang bermain dengan jujur. Kemenangan akan memihak pada sesiapa yg benar. Daging kijang walaupun tak sedap, bolehlah pakai isi perut kejap

    • Iizati
      Daging hang pun sedap juga
      Terutama part yang tu …part yang boleh di isi
      Bole pakai ke?

      • padanlah kelantan banyak ganguan sexual, dalam otak tak ada benda lain . fikiran lucah je, ingat Allah la wei, mak dan adik kau pun pompuan jugak, hormat sikit dgn golongan hawa

    • pengadil berat sebelah ATM ada laa,,,
      sebab pengadil inilah yang selalu mendatangkan kemarahan penyokong kelantan
      kami xkisah pun kalah semalam,,,belum reezeki !!!
      Keeper TRW semalam pun keeper simpanan no.4,,,pendedahan pertama untuk beliau,,,
      kami xterasa tergugat pun dengan kekalahan semalam,,,,kami dapat rasa kepuasan setelah lama menunggu(xsabar-2 nak tunggu perlawanan disiarkan) untuk melihat team kami bermain semalam(walau kalah),,,,

      • Dah bagi sepak penalti ekstra pon, kata berat kat ATM ka? Allah dah menentukan ATM menang. TRW bongkak,TUKAR president…

        • tu namanya x luck..kerana penalty..tgok mesin ATM main pun kucar kacir ..nasib free kick kalu harap bola direct x de pun…TRW x bongkak tapi org macm kamu yg slalu provok..

          • Betoi la kata pak hang tu, kalau menang bongkak, kalau kaloh ckp tak luck.First game dah kaloh.Jgn harap nak treble.TRW. trouble ,rubish,wrong.jge marah aaa.

          • harap2 jd supo tahun lepas, kalah starting dapat treble, moga2 buleh 4 piala tahun ni..insya`Allah.. Tru warriors never give up.. sek kito jange pecoh!!

  9. adat bola sepak, kalah menang bukan selama-lamanya. Keita mandjou nampak tak fit nak ganti Ghaddar.

  10. Tak apa kalah Piala Cap Ayam….. bukan main tak bagus, tak ada luck semalam.

  11. Trw tak nak piala sultan yg ada nama sultan pahang kerana sultan pahang tak suka kat kelantan & TSAM. Kalau trw menang nanti dia murka. Kalau dia murka ….. Dulu dia gantung TSAM lepas niii dia akan gantung penyokong TRW …. Kelantan kena main dlm stadium tanpa penyokong laaa pah niii.

    Kalau nak fair supaya trw boleh rebut piala tuuu …. Nama sultan pahang yg ada kat piala tuuu tukarlah kepada nama lain …. Contohnya dari guna nama sultan pahang gantikan dgn nama DYMM yg dipertuan Agong kee … Atau yg bersesuaian.

  12. Pingback: » ATM Juara Piala Sumbangsih 2013 | Sokernet

  13. Tahniah pada yang menang. Yang kalah tu cuba lagi tahun depan.
    penyokong pulak, tak payahlah nak emo mencarut maki hamun kat sini mencari dosa kering pulak.
    bagi lah komen yang rasional…..
    macam mana bolasepak kita nak maju kalau pikiran penyokong masih mundur.

  14. Ucapan rosak akidah dari nik aziz nik mat yang sanggup berkawan dengan syaitan
    .
    ‘Siapa yang nak tolong kerajaan Islam, kami sebagai pemimpin Islam mesti terima sama ada DAP, MCA atau MIC. Kalau nak tolong mengapa kita tolak. Jika DAP ikhlas nak tolong Pas saya terima. Usahkan DAP, syaitan pun saya terima.’
    “Amat jelas Nik Aziz sanggup terima pertolongan syaitan untuk kerajaan Islamnya.

    • terima kasih kepada sedara sayang islam, tapi sedara salah alamat lah, kat sini kita semua bincang bola sepak sahaja, kita tak bincang politik dan tak nak berpolitik kat sini,

    • Mu Sayang Islam ke mu Sayang mahathir
      Kalu mu Sayang mahathir join la anak dia jual San Miguel…

    • pathetic comment from a person who doesn’t know what he talking about. better get your milk la..LOL

  15. penyokong trw hok sekolah

    tahniahlah kepada atm, kerana mene piala sumbangsih tu, atm dah kira pasukan ada kelas sbb boleh kalah pasukan trw kita tu, tapi takpo, musim baru pun mula, adik kakak ambo, mari kita beri sokongan padu, jitu dan 100% kepada trw ni, mene atau kalah adat mainan, adik kakak ambo minta tolonglah jgn duk layank puak2 hok tok sekolah tu, puak2 tu takdok kejaan doh, duk nanti nak pakoh trw jah, adat baiknya jugok, kita kalah semale tu, boleh muhasabah diri, adik kakak ambo marilah kita pakat pakai jersi baru trw hok baru deh belilah hok original, jgn lupa sembahyang magrib dulu sebelum masuk stadium keramat kita semua tu, mercun simpan dumoh lah deh, ingat pesan ambo tu, majulah sukan untuk negara

  16. Nampaknya rakyat malaysia masih mengharapkan penyokong kelate mengamuk bakar stadium apabila kalah bola. Nak wat cemana tak mengamuk diorang pon meroyan la kat sini ungkit kesah lama. Busuk hati sungguh.

    Kalau TRW menang: Alah kelantan baru menang 2 3 piala dah heboh 1 Malaya,
    Alah bagi la kelate menang, kalu kalah nanti korang bakar stadium pulak
    Kalau TRW kalah: *(boleh tgok komen-komen bodoh dlm sokernet ni sempena kekalah dgn ATM) dgn budu pon nak jadi hal- busuk hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>