[Video] Kegagalan epik 2 pemain import depan gol – Liga Super 2013

PEMAIN import Negeri Sembilan, Emanuel De Porras memperoleh tiga peluang terbaik dalam aksi menentang Selangor pada perlawanan pembukaan Liga Super 2013, namun rembatannya dari luar kotak penalti pada minit keenam dan tandukan minit ke-44 diselamatkan penjaga gol Selangor, Norazlan Razali tatkala peluang keemasan depan gol pada minit ke-24 dipersiakan pemain dari Argentina itu.

Seorang lagi pemain import, Marlon Alex James (penyerang ATM) pula mempersiakan peluang terbaik depan gol dalam aksi ATM menentang Lions XII pada Rabu.

Akibatnya kedua-dua pasukan (Negeri Sembilan dan ATM) tewas kepada lawan masing-masing.

Video Kegagalan Emmanuel De Porras & Marlon Alex James depan gol

ATM FA vs Lions XII Liga Super 2013, 8 Januari

Selangor vs Negeri Sembilan Liga Super 2013, 8 Januari

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

5 Responses to [Video] Kegagalan epik 2 pemain import depan gol – Liga Super 2013

  1. De Porras mcm bola bumping x betul..padang x rata kot.kalau alasan bola dgn pdg pun bukan..mmg x tau nk ckp apa..Marlon dia dh ke depan sgt, bola k blkg

  2. pengurusan team2 kat msia ni kena ingat la pemain2 tempatan kita dah semakin maju. maka pemain import kena la sign yg lebih hebat drpd yg 5 thn dulu. kalo standard pemain import dgn tempatan sama, pemain2 kita boleh belajar apa dr dia? ni tgk muka2 lama dok ada lg mcm keita mandjou, bruno marteloto game diorg ni pun x ke mana boleh dicontohi.

  3. mentaliti mereka amik player dasar tua2. nampak x dsitu ada elemen2 game not alowed dalam bola sepak,kita jgn tgk gme je tgk cr mrka main thp level mana,pembukaan sulung liga super hanya mat ghaddar je score,yg lain kna pandai2 nk hdup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>