Video JDT 3-1 Kedah [Piala FA 2014] Suku Akhir

Video Johor JDT vs Kedah [3-1]
Suku Akhir 1 Piala FA 2014
11-2-2014

Video JDT 3-1 Kedah | Piala FA 2014

……………..
Video Johor DT 3-1 Kedah Suku Akhir Piala FA

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

18 Responses to Video JDT 3-1 Kedah [Piala FA 2014] Suku Akhir

  1. xde org komen kot, mna org johor ni? jdt menang kot, xkn nk tggu menang lawan mancisto united bru nk komen, mmg x la kan, kahkahkah

    • Kiatisuk Senamuang

      Janganlah provok orang bro… ang ni cina ka india? member2 loq staq mai ok ja… Kedah dengan Johor takdak masalah.. ampa nak gaduh tu ampa punya pasai aih.. Rasa game hari tu kerabat bugis sungai petani pun turun kot… depa ber ‘la galingo’ sama2… taktaw membe aku dok hbq..hahakha

      • Dia orang siamlah Kiatisuk,.Cukup suka bila melayu semua bergaduh berperang,,Maybe dia ni freemason/jews.Tgk logo dia je dah bentuk bintang yahudi.Dah menang org johor diam dia lak sentap apekehe.Aku pulak pans bile dia ni dok menganjing org wlaupun aku bkn anak johor.Sebab aku org melayu jgk.Dah2 la tu stulanglaut tak baguslah org buat hal kau marah tunjuk baik,bile org senyap kau menganjing.Kau ni manusia ke jin?Pegi beli air zam2 RM10 sebotol minum kasi cuci hasad tu.

      • koyal lebih kiatisuk sungai tiang ni, org negeri lain semua duk berbalah ngan johor.. hang kelik alik siam..pi.pi.pi…

        • Orang BODOH je yang nak bergaduh2 dgn bangsa sndri ni..kat larkin kedah dtg tak gaduh,selangor dtg pun tak gaduh. Semua yg gaduh tu bodoh.

        • Hang Buah Cempedak

          Ko telebih makan belacan ke cempedak?cakap macam best,aih bile pulak semua negeri dok balah tu? aku anak melaka majoriti tak balah pon.Budak kilang cam ko ni yang suka balah2 ni. Jabatan2 besar kat kl bercampur segala negeri pon takda gaduh pon. Tempat keje aku besar kelantan,pahang pon ramai takda kelahi pon dgn org johor,macam saudara je. Ko layak kawan dengan india je john.

          • HANG BUAH CEMPEDAK pun katak kecik bawah tempurung…..hehehe

          • Hang Buah Cempedak

            Pe pasal pulak ko ni? Mari sini cheras aku nak jumpe ko boleh? Nana cafe bandar sri permaisuri. Ko cakap aku katak kecik yer. Aku belanja ko minum air kelapa kat nana cafe dan aku maafkan ko cakap aku katak kecik.

          • Hang Buah, kau lepak nana cafe ke??selalu ke??mana tau wa kenal lu…leh belanja wa sekali sekala…heheeee

          • biaser2 je......

            belajar elok2 dik……jangan ponteng kelas ek? cayang dik bucuk2…. ;-P

          • Hang Buah Cempedak

            aku kerje ler berbelas tahun. Kau lagi muda dari aku. Faham tak musibat?? hahaha

  2. Hang Buah Cempedak

    Kadang2 ikut mood,port gua atas divider.Lu pon gua tak kenal.gua belanja orang hina gua aje.haha

  3. final fa taun nih, kelate jupo jdt pulok ko? baru puah hati kalu lagu tuh…

    • Belum tau lagi tu, tah2 pahang vs klantan, felda vs pahang, jdt vs felda.Selagi semi pertama tak start bayang tak nampak langsung.

  4. Hrp 4 pasukan ni x jdi sesumpah. Nti klau kalau kalah org kaitkan dgn sumpah.

Leave a Reply to Aku Pandai Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>