zv7qrnb
Video Gol Paolo Rangel [Perak 3-0 Johor DT] Liga Super 2013 | Sokernet

Video Gol Paolo Rangel [Perak 3-0 Johor DT] Liga Super 2013

Perak vs Johor Darul Takzim

Video Gol Paolo Rangel
Perak vs Johor Darul Takzim [3-0]
Liga Super 27 April 2013
Stadium Lumut, Perak


Video Gol Paolo Rangel – Perak 3-0 Johor Darul Takzim – Liga Super 2013

18 Responses to Video Gol Paolo Rangel [Perak 3-0 Johor DT] Liga Super 2013

  1. Bola itu bulat,kan dah kalah. Spore juga yg untung

    • Bola itu bulat. Perak pulak kalah dengan team cap ayam. ATm juga yg untung.

      • jangan bongkak

        17 Mei, perak kalah lagi dengan tganu, Jdt menang pulok dgn t team. Tahniah pahang mengikat Lion, membolehkn ATM dan JDt mencabar Lion.

  2. Padam muka aku kaloh dgn team cap AYAM!!!!…He3!

  3. kakakakkakak.puas ati aku tengok jdt kena belasah.cakap besar penyokong tu, kan dah kena, pastu buat kecoh kat stadioum lak tu macam org gila

    • sape yg buat kecoh brader?bkn ke drg menyanyi je smpai abis game..yg buat kecoh selalu penyokong mana?bkn kelantan ke?fans bkn semua ckp beso brader,fans tmpt lain pun ramai lg yg ckp lg beso..lu puas ati team dpt belasah xluak pun rangking drg drg..mende ar lu..skg rangking piala presiden dah luak dah team perak plk dgn original johor..baru kenal buku dgn ruas..selendang merah vs selendang merah..jdt ni team kacuk..haha

      • Oiiiiii mangkuk hayun. Apesal nak babitkan Kelantan ni? X boleh ke klau x sakitkan ati org? Bodoh piang ko ni…..

        • nAk buAT camAnA. SEjaraH kltn mmG dah Gitu. SKG MsG2 LiBatkaN Owg LaiN. STadARt AH. DeMe PuN Mmg DAH GiTu FAns PErtAma Wat Kecoh KAt StaDium PErak Ttp KlTn. SeJarah Ttp SejArah….

    • Baru menang dah bongkak. Sebab tu kalah dengan Felda United.

    • Anak Perak anti Perak

      Wakakakaka,, Perak kalah pulak dgn Felda United.Betul cakap jgn bongkak.BN menang di Perak

    • anti lu sengal

      tah anti JDT nih. yg terkinja2 masuk padang tu penyokong mana ngok?kalo dah baju kaler kuning. bodoh selalu lu ni.takkan perak score gol fans johor plk nk masuk padang terkinja2 mcm monyet. pe hal plk. ni satu malaya dah tgk, nmpk org perak dah serupa nk jd kelantan. gua xrasa org perak nk jd monyet mcm team lg satu tu. geng gua ramai perak mari. seronok pun jgn la masuk padang nk rai gol tu. nmpk sgt kekampungan. liga england padang pun pagar leh langkah tp drg sorak masuk padang ke tak sengal? sendri pikir la bro..abis game pun dgr fans jhr menyanyi lg..drg lg matured wlaupun kalah beso termasuk dgn selangor..org perak jgn jd mcm kelantan zaman dulu2 wa nasihatlah. adeus

  4. Bagus….anti jdt…..gu sokong sama lu….TAKZIAH….JDT!!!

    • anok monyet ko

      haha kesian ko neh. sokong mamat tu, dia monyet tak pegi stadium. yg jd monyet tu fans perak la brader. tetiba rai gol masuk dlm padang. kena denda fam nti bru rasa plk. haha kesian korg neh. hahahaha

  5. salam semua.kepada peminat bolasepak khasnya penyokong jdt aku nak mintak maaf kepada korang sekalian kerana menguris perasaan dengan ayat2 aku kat atas ok.sokonglah bola sepak malaysia dgn cara berhemah dan berfikiran positif.kutuk mengutuk ni tak kemana.nyesal betul akuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>