Video Gol Mohammed Ghaddar [Kedah vs Kelantan] Piala FA 2012

Kedah vs Kelantan - Piala FA 2012
Kedah vs Kelantan | Piala FA 1 Mei 2012

  • Video Kedah vs Kelantan
  • Separuh Akhir 2 Piala FA 2012
  • Stadium Darulaman Alor Setar

Video Gol Mohammed Ghaddar | Kedah vs Kelantan


Video Gol Mohammed Ghaddar | Piala FA 01.05.2012

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

12 Responses to Video Gol Mohammed Ghaddar [Kedah vs Kelantan] Piala FA 2012

  1. Anuar ibrahim gilo

    kemas keming abe dar kita….

  2. tahniah THE RED WARRIORS. kebangkitan yg menakjubkan. jumpa di bukit jalil 19 mei ini. penuhkan stadium dgn lautan merah.

    p/s: sime darbi ni pasukn negeri mana?

  3. ase cm nk melalak ja tngk kdh x dpt msuk final..dh reading dh 2 gol. tnsion tahap gaban dh. kcewa gla… pe pn, thniah klntan. mngkin x da rzeki kdh mnang. harap taun ni hampa bleh la kot dpt piala fa yg ampa x prnh dpt tu. pulun kdh pulun…gomo klate gomo..

    • Aku rasa sangat teruja tgk kedah ngan kelantan main. Tak penah lagi tgk game kt astro hebat camni utk pasukan liga kita. Kelantan wat kebangkitan terbaik. Kedah bermain macam hero sejati. Sangat2 hebat.

      Kepada penyokong kedah, anda semua xperlu kecewa. Kerana kedah kelihatan semakin bangkit dan bertenaga. Teruskan sokongan. Doakan kami di final.

      Pulun kelate pulun
      Gomo kedah gomo

    • Terharu tengok kat TV penyokong Kedah bersama sama penyokong Kelantan tanpa ada sempadan.. Tahniah kepada penyokong Kedah dan Kelantan.. Diharap jgn termakan PROVOKASI Man Laksa aka Dajjal sekiranya dia muncul di sini.

      Kedah makin hebat, harap tahun depan kedah ngan Kelantan bersaing di Final piala FA.

  4. apa2 pn selangor trbaik… awek selangor pn cun2

    • Terbaik!!!!!!

      Sokonglah pasukan kegemaran masing2… Jgn termakan hasutan MAN LAKSA…

      Gomo Klate Gomo

  5. kepada semua penyokong bola sepak tanahair, berhati hati pada MAN LAKSA, monyet ni suka laga laga kan negeri masing, taniah kelantan n kedah..

  6. jupo d stadium blakow..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>