Undian Piala FA, Jadual Liga Super 2013

Undian Piala FA 2013 Liga Super 2013

Info Majlis Undian Piala FA 2013:

Tarikh: 10 Disember 2012, Isnin
Masa: 12.30 Tengahari
Tempat: Hotel Grand Blue Wave, Shah Alam.

UNDIAN Piala FA 2013 dijadualkan akan diadakan pada 10 Disember 2012 (Isnin) di Wisma FAM.

Dilaporkan jadual Liga Super 2013 turut akan dikeluarkan pada hari yang sama.

Kelantan adalah juara bertahan Liga Super dan Piala FA 2012.

Liga Super 2013 – [KLIK]

Jadual Liga Super – [KLIK]

Keputusan Liga Super 2013 – [KLIK]

Carta Liga Super 2013 – [KLIK]

p5rn7vb

4 Responses to Undian Piala FA, Jadual Liga Super 2013

  1. tak sabar aku nak tengok DARUL TAKZIM FC beraksi hebat sangat ke star2 tu jangan kalah dengan PKNS dah le

  2. Kalau dah update nanti boleh terus email saya tak?

  3. same je letak FRU kt stadium kota bharu lau pnyokong nk mgamuk…diorg mengamuk sbb pengadil..bkn sbb apa.masa lambat ag tapi da tiup.adil ke..gomo kelate gomo..

  4. perlawanan masih awal,pasti nye kelatan akan terus beri tentangan sengit..team akan memberi cabaran hebat…(kelantan,pahang,johor dt,selangor,atm,lion 1V…gomo kelate gomo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>