Tak adil hukum PBNJ

penyokong jdt serang penyokong perak - jdt vs perak 2-0 2014

  • Insiden kekecohan di Stadium Larkin – aksi Liga Super JDT vs Perak
  • Fan Club minta FAM usah terburu-buru kenakan denda RM100,000

Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) tidak seharusnya terburu-buru menghukum Persatuan Bola Sepak Negeri Johor (PBNJ) kerana semua aspek keselamatan yang ditetapkan badan induk itu sudah dilaksanakan di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin, Sabtu lalu.

Penolong Setiausaha Johor Fan Club, Azman Jalil berkata, PBNJ tidak seharusnya didenda maksimum RM100,000 dan dihukum melihat Johor Darul Ta’zim (JDT) beraksi tanpa penonton hanya kerana tindakan segelintir penyokong ‘budak nakal’ yang baru mengenali bola sepak.

Jadi mangsa

“Tidak adil untuk menghukum PBNJ yang sudah melaksanakan tanggungjawab seperti ditetapkan FAM berhubung keselamatan penyokong yang hadir menyaksikan perlawanan itu.

Video JDT 2-0 Perak | Liga Super 2014

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

6 Responses to Tak adil hukum PBNJ

  1. eheemmmm…. :p nak kena bawak komando jugak ke pergi stadium jdt???

  2. Sapa yang buat masalah tu nah gua kasik,,, pukimak pada lu orang lah… Dah kuat sangat ker nak usik orang… meh datang kl la sial gua kasi penampor sorg satu… gua orang johor takde macm korang… Kalo dah kuat gua cabar yg terlibat tu bulan mei lawan kat perak lak tengok apa jadi kat lu orang sial.. Babi betul.

  3. kalau tim lain pemyokong buat hal terus kena denda kenapa JDT SPECIAL

  4. 3 org je y bsalah…hahahhaha
    kalu sblh negeri lain…ada tnya pndpt pyokong y mrusuh x?… drama antara 2 darjat dlm bola malaysia

  5. PBNJ bole bg penjelasan… negeri laen x bole.. terus jatuh hukum… harap menteri sukan ambil tindakan serius kerana nampak sgt tak adil.. Bubar FAM….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>