Senarai pemain T-Team 2013

T-Team FC

T-TEAM hari ini menyenaraikan nama 26 pemain termasuk dua pemain import untuk saingan Liga Malaysia musim depan.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Abdul Rashid Jusoh berkata pihaknya kini dalam proses membuat pendaftaran pemain dengan Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) yang akan ditutup Khamis ini.

“Bagi musim baru ini, rata-rata pemain tempatan kita berumur bawah 25 tahun kecuali ketua pasukan, Mohd Marzuki Yusof yang akan masuk usia 32 tahun depan.

“Kita membuat pemilihan pemain yang tepat kerana matlamat kita ialah untuk mencapai sekurang-kurangnya sasaran satu piala dapat dibawa pulang tahun depan,” katanya kepada pemberita pada majlis ramah mesra pemain dengan peminat di sini hari ini.

Turut hadir jurulatih Peter James Butler yang juga bertindak selaku pengurus pasukan.

Terdahulu T-Team mengikat kontrak selaa setahun dua pemain import iaitu Antwi George Boateng dari Ghana dan Caleb Colman Folan dari Ireland.

Menurut Rashid, untuk persiapan tahun depan, T-Team terpaksa menggunakan khidmat ramai pemain luar dari Terengganu berikutan ramai pemainnya telah berhijrah ke pasukan negeri lain.

Senarai Pemain T-Team Musim 2013:

—————————

PENJAGA GOL:

Suhardy Alby, Mohd Iqbal Suhimi.

PERTAHANAN:

Mohd Shazlan Alias, Md Hassan Basri Ahmad Ridzuan, Aizulrizwan Mustafa, Mohd Nuraliff Zainal Abidin, G. Mahathevan, Mohd Marzuki Yusof, Mazlizam Mohamad, Mohd Syuhiran Zainal, Humaidi Azmi.

TENGAH:

Ismal Halil, Saiful Mohamad, Mohamad Hasbullah Awang, Antwi George Boateng, Mohd Badrul Hisyam Morris, Azrul Hazran Amiluddin Baki, Shafuan Adli Shaari, Pritam Singh Charun Singh, Muhamad Naim Zakaria, Muhammad Hafizan Talib, Ahmad Takhiyuddin Roslan.

PENYERANG:

Mohd Muinuddin Mokhtar, Abdul Latiff Suhaimi, Caleb Colman Folan, Yusri Abas.

PEMAIN IMPORT:

Caleb Folan, George Boateng

– BERNAMA

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

One Response to Senarai pemain T-Team 2013

  1. Pingback: » T-Team ikat pemain Ireland | Sokernet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>