Video Kelantan 2-1 Sarawak [Piala FA 2012]

Kelantan vs Sarawak
Kelantan vs Sarawak 18.02.2012

  • Video Kelantan vs Sarawak [2-1]
  • Piala FA 18 Februari 2012
  • Stadium Sultan Muhammed Ke-IV

Video Kelantan 2-1 Sarawak | Gol Mohd Azizan Baba

Video Kelantan 2-1 Sarawak | Gol Indra Putra Mahayuddin

Video Kelantan 2-1 Sarawak | Gol Norfarhan


Video Kelantan vs Sarawak [2-1] Piala FA 18.02.2012

24 Responses to Video Kelantan 2-1 Sarawak [Piala FA 2012]

  1. apalah nasib kelantan. pemain striker import semua xjadi kejo. sape la yg pilih pok2 ni. moha dh la nk pegang bola pun xleh, asyik jatuh guling je manjang. bodi jah besar. anyway, tahniah pemain & jurulatih klate (pengurusan terkecuali!)

    • Kawe sokong 120% apa hoki demo kata …pelik wei dlm byk2 pmain impot xpaka sorg habuk kecuali import hak main bek leh kiro ckit…buyi pemain import tp xleh sumbat gol..wat ngabis beras

  2. Alhamdulillah walaupun berbagai onak dan duri ditempuhi, Kelantan berjaya meraih kemenangan menentang Serawak yg bermain lebih baik. Tahniah kepada TRW. Tumpukan perhatian untuk perlawanan akan datang menentang Kuala Lumpur….. Go more kelate…. Go more kelate….

  3. Apa la teruk sgt import baru kelate, si woha tu. Ku sangka intan, rupanya kaca, cis! Buang duit je amek dia ni. Ghaddar yg bagus tu dibuang pulak. Kalau mcm tu level import2 yg main dlm liga kita, baik tak payah! Player tempatan lg bagus

    • demo rekomen la import hok bagus yang murah ko kafa.. demo tau x, level import utk team liga M ni tgk nasib jah.. untung sabut timbul.. demo ni bukenya level high class.. profile jah lebeh… ghaddar tu kafa x buang pun, cuma rehat sbb lepas ni dia ada intenational game + ayah dia sakit di Beirut nuhh.. jadi, dlm dia off lama tu, kafa ambk la player lain dulu. bule 4 ni, ghaddar main klate balik.. aritu ghaddar xscore gol, ramai ore suruh tukar.. wak mari player lain xleh score jugok, suruh ambk blk ghaddar balik.. pah lagu mano?

      • bukan apa.. import2 yang dok main dalam liga kita sekarang ni teruk sangat.. lagi teruk daripada player tempatan.. tu kata.. wat bazir pitih jah.. kalu nak cari.. cari hok lagi bagus.. nuh.. teerasil dangda thailand.. andik, bonai indonesia.. player2 jepun, korea..

  4. saingan sengit!!boyak baruk bangun tido…go sarawak :)

  5. selamat malam penyokong klate fa..pemain import mcm xda pepe di atas padang harap pengurus dpt memilih pemain yang btl2 dapat memberi mutu permainan yang baik kpd pasukan yg kami cintai ni..tq

  6. ambik mano la import tu…sumbat aku tgok…

  7. Aku nang sik suka nanga urang dr negeri nak sigek tok, cerik rasa dirik nang paling best, lubang perut bagi nak mati, sik da hal kita kalah, ya pun dh hujung2 asuk klantan ya gol, mun x, nang udah bungkus sidaknya,
    .
    Mintak2 kelak team asuk kelantan merepuk entam dak lain

    • Menang kalah adat permainan. Yg penting fairplay. Saya puji dgn barisan pemain Serawak yg boleh dikalangan ‘Hidup’ di segenap penjuru, cuma nasib x menyebelahi Serawak.

  8. bujang susah: ileq pok.kalah menang adat pmainan bah.nok penting mutu permainan sidak ng bes.kacak main daknya..asri chuchu miak lawas suka ku nangga..congrats to both team!! go sarawak!!!

  9. nwoha main mace nak igat itik, x tau gapo mace bukan pemain profesional. budok sekolah lagi bagus main. tu la padan ngam namo no hal …punyo

  10. nwoha..ingtkan sabri yunus..wakakaka

  11. aku rasa terlebih baik tak payah ambik pemain import kalau macam tu la kualiti permainannya tak pro lansung!! jauh lebih baik pemain tempatan.pelek sungguh hal ini tak selesai-selesai lagi pah tu sapa bila ! Tengok pada cara menyepak bola untuk score gol tak ada teknik lansung! macam pemain disric saja!- buat mengabiskan bores aja !!…..

  12. Buuuu, stakat menang nasib pun nak kecoh,.. Main cam udak terencat akal je semua

  13. Alhamdulilah. Kita dapat masuk peringkat ke-2. Hal penyerang tu kita sedia maklum dah kelemahan. Tp bhgn sayap pun ada jg kelemahan terutama sblh kanan. Mungkin Farhan perlu dijadikan player utama. Apapun TRW membuktikan tanpa Khairul Fahmi dan Mat Yo kita masih mampu catat kemenangan. GOL MORE KLATE GOL MORE!!

  14. Rupa-rupanya Man Laksa ni tgk jg Klantan main. Biasalah, pasukan sohor katakan. Semua org minat. Wp man laksa ni ngata mcm2 ko Klantan, tp dlm hati sbnrnya dia sayang dan minat jg kt pasukan TRW. Jd, pok2 kita jgnlah cpt melatah dgn komen2 dia wp napok kurang cerdik, hehe.

  15. lantak die laa mamat oii!!!klau ikt kn aty aq dh lama kena si laksa ny…die maen dgn bdak2 kt kg die 2…3 sblah…ha3

  16. puok2 kito x payoh laye la man laksa tuh…
    budok skoloh rendoh jh tuh…mano kito tahu…
    caro dio komen cni pon buleh thu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>