Kelantan kempunan lagi

Kelantan vs Negeri Sembilan [0-0] Liga Super 2013
Kelantan vs Negeri Sembilan [0-0] Liga Super 2013

MISI Kelantan untuk mengutip tiga mata penuh sekali lagi gagal apabila pasukan itu hanya terikat seri tanpa jaringan ketika melayan kunjungan Negeri Sembilan di Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Baharu, malam tadi.

Meskipun beraksi di halaman sendiri dan mendapat sokongan padu daripada penonton, Kelantan nyata gagal memanfaatkan peluang itu untuk mengutip tiga mata penuh sebaliknya mengulangi prestasi sama ketika perlawanan menentang Felda United, Jumaat lepas.

Dengan keputusan itu, Kelantan kini menduduki tangga ketujuh dengan mengutip enam mata selepas mengharungi lima perlawanan setakat ini.

Sementara itu jiran Kelantan, Terengganu menjadi mangsa kebangkitan Pahang yang tewas kepada Selangor Sabtu lepas, apabila dibelasah skuad Tok Gajah 3-0 di Stadium Darul Makmur, Kuantan.

Tiga gol Pahang dijaringkan oleh Mohd Hafiz Kamal pada minit ke-75 dan 89 serta Mohd Fauzi Roslan pada minit ke-77.

Keputusan itu membuatkan pasukan bimbingan Dollah Salleh kekal menerajui takhta liga dengan mengumpul 12 mata daripada lima perlawanan setakat ini.

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

31 Responses to Kelantan kempunan lagi

  1. cnfrm bln april Dimitri dibawa masuk

  2. saya mintak bojan hodak ganti le penyerang keita manja dgn dimitri petronas ke.batarolli ke …talaha tak payah mai kat sini..kerana dia punca segala-galanya..

  3. penyokong trw hok sekolah

    releks dulu lah, bagi kepada mane2 player lain dulu, sbb dimitri boleh masuk april ni dlm skuad,

    sementara tu, bojan kena try belako lah mane2 pemain tu, biasalah tu, ada hari kita naik, ada hari kita turun, minta2lah ade player tempatan hok akan menyerlah nanti, mcm fauzi di pahang tu, kita tunggu, akan ada tu

  4. Jentera serangan klantan tak menyegat/blunt….tumpul,kalau dbiarkn terpelosok/to be a bottom 3 lah ranking nnti….mesti bngkit for the future matches…makes sure Manjo replaced by Petratos in April soon…..

  5. meme kawe sabar je loni… tp sapa bilo blh tehe tgk team TRW lagu ni…

  6. Mak aih seri ja ngan tim corot…tu la byk sgt politik, sembang pung pang pung pang tapi hasilnya pungkoq! This is ‘Kote’ Baru? lucu nya

    • ko isap kote ayah ko..

      keji la klau ko suka sgt nk keji.. Semoga ianya berbalik pd ko & team negeri ko..

    • tul tu. politik tu 1. 1 lg sbb aku rasa kita terlalu zalim dgn mat yo. dia mari kb hari tu, kena sumpah, gelar dan mcm2 benda huduh tubik dr penyokong2 klate sdgkn dia pernah berjasa besar pd klate. ingt, doa org teraniaya, tiada hijab dgn Allah..

      • Setuju sngat….tk patut penyokong klantan buat gitu kt mat yo…mcm mna marah pun Cuba la btenang….enjoy the game…smua team Ada peluang 50 – 50

  7. KOTA BHARU – Sikap segelintir suami yang kerap ‘makan luar’ dengan pelacur di negara jiran dikenal pasti menjadi punca ramai suri rumah di Kelantan dijangkiti penyakit HIV/AIDS berbanding wanita di negeri lain.

    Presiden Majlis AIDS Se-Malaysia (MAC), Datuk Mohd. Zaman Khan, yang mendedahkan perkara itu berkata, gaya hidup bebas golongan lelaki terutama yang telah berkahwin menjadi faktor utama isteri dan wanita secara tidak langsung terdedah kepada jangkitan virus berkenaan.

    “Ramai wanita yang menghidap HIV/AIDS mendapat (penyakit itu) daripada suami mereka, sesetengah orang (lelaki) pergi pada pelacur dan mereka terdedah (kepada jangkitan HIV/AIDS).

    “Misalnya orang lelaki selalu pergi ke Sungai Golok, selepas melakukan ‘lawatan’ ke sana, mereka kembali pada isteri mereka yang kemudian telah menyebabkan wanita atau isteri mereka menerima akibatnya dengan dijangkiti virus berkenaan,” katanya pada majlis sambutan Hari AIDS Sedunia 2010 peringkat kebangsaan disini semalam.
    _________________________________________________________________________

    SUMBER:KOSMO

    P/S: KITA HIDUP HANYA SEKALI DAN HIDUP LA DGN AMAL KEBAJIKAN BUKAN HIDUP DENGAN KEJIAN ORANG.

    • Jamal Pak tongkol

      Zaman kan tu tokseh alik golok

    • Keji sungguh puak-puak ni…lagi hina dari vavi

    • Tak paham apa tujuan artikel ini di sini. Aku pun suami orang juga, takde pun ke blah Siam. Tapi adik Zaman Khan mati ditembak di Sg Golok –> apakah ada kaitan kenyataannya dengan apa yang berlaku kepada keluarganya sendiri?

    • anyomouse gong...

      Setahu aku..bkn rakyat klantan je yg suka ke golok..suma pun suka dtg ke golok..1 malaysia. Klau nk kawin 2 je dtg sini.

    • tangan tulis sedap la… cube gi tgk di parking hotel golok nuh.. keta plat mane bnyak??? pastu baru tulis. tiba2 ja lari tajuk..

      • lolll. klate mmg buduh lagi huduh perangainye

        • kenapa sedara kata mcm tu kat kelantan, sedara dah jadi tuhan ke ?

          negeri sedara mcm mane plak ?

          takyah nak ngata negeri sape2 lah, tgk dulu diri sendiri, amalan seharian mcm mane ? sembahyang cukup ke ? kalau dah cukup tu, sempurna ke tak ? berjemaah ke tidak ?

          ingatan kepada manusia yang suka memprovokasi orang-orang ni, dia takkan dapat pahala pun, tambah dosa adelah, ingat tu sedara, hentikanlah perbuatan sia2 ni

          • orge kelate main burung, ayam, belalang… mana sempat berjemaah…tino dio je yg keje.Pemalas punya laki

  8. Pada adik kakok, jgn peduli provokasi budak2 nakal ni. Kita kena jd cerdik sikit dr bdk2 ni.. Kita bercakap pasal bola sudah la. posting hak ngarut 2 anggap aje la dr bdk2 hak x cerdik lg. kesian kt dia. liga baru 5 game baru. Masih awal lg dlm liga. Kalah menang tu biasa la. Tp game kelate sedak doh.. X mcm team rajagopa main.

    • yolo tu boh,ambo perati komen mulo2 ok doh.selepas keno ‘cokek’(provok).lagu lain doh komen…sebab kito ‘latoh’,sabit tu oghe suko cokek. he hee cokek mok bolok blako. :)
      p/s:awe blk main klate bule 4.. ha haa seddak hati.

    • Setuju sungguh jangan dilayan budak nakal terencat akal tu. Kalau depa waras dia orang tak keluarkan komen2 mcm “klate bodo”, “budu mu”, dll tu. Sebab akal terencat lah depa tak kenal dosa pahala dari caci maki dan fitnah lagu tu. Yang lebih teruk depa tujukan ke 1 negeri pulak tu. Nak minta maaf lagumana tu? Depa ni tak ramai…tapi depa banyak tukar nickname…namun kebusukan tetap sama.

  9. Game Kelate dalam 5 permainan awal ni mengingatkan aku kepada permainan Tottenham Hotspurs beberapa musim yang lalu –> permainan cantik tapi gagal menjaringkan gol. Harap-harap ia tidak berkekalan –> sebabnya aku dah order 2 set jersi home & away kepada semua anggota keluarga (6 orang). Biar balik modal wehhh nok paka masuk stadiong!!! Gomo Kelate Gomo

  10. kita semua hrap bojan n pegawai2 trw akn mlakukn ssuatu utk mengatasi ktumpulan jntera serangan. come on, do something. wa caya sama lu. gomo qlate gomo

  11. Makcik agak terkedu sikit bila Ramzul Zahini disambar oleh Selangor. Dia main cantik dan boleh gelecek. Ya lah, kadang-kadang dia tiada finishing, tapi dia boleh kucar-kacirkan pertahanan lawan. Daripada pemain dari Piala Presiden yang masuk dan main macam budak-budak, lebih baik Ramzul.

  12. Cerita pasal tiada finishing, Mat Yo pun kekadang kemarau gol, macam tak reti-reti buat finishing yang hasilkan gol. Tapi bila menjadi, menjadi sungguh. Apa la Nuar Musa. Aku rasa kes nak bayar gaji murah saja nih.

  13. Mana2 pemain bagus, taon depan dibeli oleh JOHOR. Jangan la korang puji sangat.Diaorang kejo duit sebelum pencen. Cayo la cakap den

  14. i love rajagopal

  15. Ambo raso ni sbb Nik Aziz. Puok PAS duk kato Rosmah xpaka tudung doso besa. Pah puok klate main xtutup aurat jugok. pah lagu mano? nik aziz xdok maroh pung. puok klate siap kato oghe maing bola ni hero lagi. tp xtutup aurat.

    • tutup aurat tu perintah daripada ALLAH,bukan daripada PAS..Nik aziz tu hanya bagi tau aje..nak tutup ke tak nak tutup ke itu demo punya pasal,akhirat kelak terima la pembalasan drp ALLAH..cuba fikir-fikirkan lah yee….

  16. jentera serangan masih lagi lemah… harap2 main piala afc lagi baik….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>