JDT lepaskan Baihakki Khaizan, Pablo Aimar

Pablo Aimar JDT

Johor Darul Takzim (JDT) membuat dua rombakan drastik di bahagian import melibatkan Pablo Aimar dan Baihakki Khaizan.

Kekosongan posisi pertahanan tengah yang ditinggalkan Baihakki itu pantas diisi apabila JDT hari ini mengumumkan kehadiran pemain kelahiran Brazil, Marcos Antonio Elias Santos.

Marcos pernah mewakili kelab Jerman, FC Nuremberg.

Baihakki dalam laman Instagram mengucapkan selamat jalan kepada rakan-rakan di Johor dan berterima kasih kerana diberi peluang.

Namun keputusan dia direhatkan atas kehendak barisan kejurulatihan JDT. Namun Persatuan Bola Sepak Johor masih menagih khidmatnya, dia ibarat digantung tak bertali dan akan kembali mewakili Johor Darul Takzim II musim depan.

Bintang Argentina, Aimar pula dilaporkan minta dilepaskan berikutan kurang serasi dengan corak bola sepak di negara ini.

~ Astro Arena

10 Responses to JDT lepaskan Baihakki Khaizan, Pablo Aimar

  1. Aimar mcm tak mandi pagi jeee…. terkejut dgn skil Safiq ke hapa

  2. perghhh..lejn bola sepak pn xreti nk polish bg lead player ke jdt ni.. letak la messi pn xkn bjya kalau thp permainan dn tktik 40 persen je

  3. dah agak dah. guiza pun laghi dulu. bagi sapa kat johor mesti laghi punya. daud su mana? azizi mana? nak duit pergi johor. nak main perghi tempat lain.

    • bukan masalah lari la budak. dah dibayar mahal2, main tak sepadan gaji, semua org pandai pulak cakap byr mhl main tah apa2. tak kena singkir,faham sendirila tarik diri kalau tak mampu kasi sumbangan sepatutnya. kalau nak lari semua dah lari la dol. gaji dorg semua termahal, tentu dorg berebut kesebelasan,kejuaraan setimpal dgn profil pasukan skrg dan gaji dorg, sbb dorg profesional.ibarat manchester city, profil naik tahap tertggi,semua player nk kejuaraan dgn team mcm tu,sama lah jdt dgn gaji yg mahal. skrg ada 2 team yg pro kontra, jdt dgn perak, jdt profil tinggi,player nk menang, perak plk profil lg rendah,player hempas pulas nk kekal super leegue.kesimpulan dua2 matlamat yg positif tp lain cabang. ada faham situasi tak budak?

    • Dah catat sejarah menang dah pun..layak ke liga juara-juara afc..kalau menang pahang dpt slot automatik,kalau kalah pahang kena play off dulu..nmpk pahang kena bergantung pd jdt sblum dpt main afc..satu2 team xkalah tmpt sendiri 2014..sekian..

  4. Aksi Pablo Aimar pasti akan diingat oleh peminat bola sepak Johor khasnya dan peminat bola sepak Malaysia amnya macam aku ni.

    killer passing Pablo Aimar masih berbisa. Good luck utk Pablo!

  5. Xde citer jdt menang super league ke? Sejak ktan jatuh ni sokernet makin hambar mcm da x sanggup citer kekalahan ktan. Apa lg bila musuh utama jdt ngan sgor ungguli carta. Mmg betul admin ni bias pd team2 pantai timur.

  6. Sokernet dah mcm hidup segan mati tak mau..sejak kelantan jatuh, page jd slow information..org nk komen pun dah xramai nk masuk dah..

  7. Dulu waktu kelantit…eh..eh…salah, kelantan naik semua puak2 kelantan ni pakat2 kutuk team lain, sekarang ni kelantan dah hancus macam botol budu yang dah hancur berkecai di gilis tayar lori, penyokong fanatik semua dok sembunyi dalam jamban muehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>