Indra Putra kembali ke Kelantan?

Gol Indra Putra Malaysia vs Singapura Piala AFF 2014

PEMAIN sayap berpengalaman, Indra Putra Mahayuddin dikhabarkan akan kembali ke pangkuan Kelantan musim hadapan selepas menabur bakti bersama Felda United musim ini.

Sumber rapat dengan pemain berkenaan mendedahkan, tonggak Harimau Malaya itu dijangka mengadakan pertemuan dengan Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA), Tan Sri Annuar Musa di salah sebuah hotel di Petaling Jaya hari ini.

“Pertemuan dengan (Tan Sri) Annuar itu dijangka membincangkan secara lebih terperinci berkaitan dengan tawaran yang diberikan oleh KAFA kepada Indra.

“Tetapi seecara lisannya, Indra dilaporkan telah bersetuju untuk kembali semula ke pangkuan The Red Warriors musim hadapan,” katanya di Kota Bharu semalam.

Spekulasi berhubung pemain berusia 33 tahun itu kembali ke Kelantan bertiup kencang di laman sosial facebook penyokong tegar Kelantan yang memperkatakan beliau akan menabur bakti bersama The Red Warriors bagi saingan Liga Malaysia 2015.

Indra merupakan salah seorang tonggak yang membantu Kelantan menjulang gelaran trebel pada musim 2012.

Akhabar tempatan sebelum ini melaporkan, rakan sepasuknya Nor Farhan Muhamad atau Ben10 mengakui mahu bergandingan semula dengan Indra dan Mohd Badhri Radzi yang dianggap tiga serangkai paling serasi dan digeruni lawan ketika membantu Kelantan mengecapi kejuaraan trebel 2012.

Jelasnya, jika benar Indra kembali menyertai Kelantan musim depan, ia merupakan satu bonus buat peminat dan juga pasukan Red Warriors

Pencapaian terbaik Indra musim ini ialah membantu Felda United mara ke perlawanan akhir Piala FA namun tumpas 1-2 ditangan Pahang.

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>