Prestasi MU: Alex Ferguson pertahan David Moyes

Alex Ferguson vs David Moyes

BEKAS pengurus The Red Devils, Sir Alex Ferguson tetap meyakini keupayaan David Moyes walaupun menerima pelbagai tekanan daripada segenap sudut.

Tersingkir awal di pusingan ketiga Piala FA kepada Swansea City dan tewas dalam perebutan ke final Piala Capital Satu di tangan Sunderland membuatkan nasib Moyes dalam derita.

Bagi saingan Liga Perdana Inggeris (EPL) pula, Manchester United berada di tangga ketujuh dan ketinggalan 14 mata di belakang pendahulu, Arsenal.

“Jangan panik. Pasukan ini masih boleh diperbaiki, dana akan meningkat naik sehingga menuju penghujung perlawanan.

“United boleh melakukan apa sahaja. Mereka ada falsafah bagus dan sejarah menakjubkan.

“Saya tahu bukan mudah bagi mereka memenangi kejuaraan. Saya fikir, EPL adalah liga paling jujur di dunia dan paling sukar untuk menang daripada segi persaingan yang anda hadapi. Anda boleh tewas kepada mana-mana pasukan,” katanya.

– Sinar Harian

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

One Response to Prestasi MU: Alex Ferguson pertahan David Moyes

  1. Semalam kalah lagi. aishh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>