Keputusan Mexico vs Cameroon [Piala Dunia 2014]

Mexico vs Cameroon [1-0] Piala Dunia 2014

Keputusan Mexico vs Cameroon | Piala Dunia 2014

Full Time: Mexico 1-0 Cameroon

Stadium: Stadium das Dunas
City: Natal

Mexico mengikis rasa hampa dua gol awal oleh mereka yang tidak dibenarkan pengadil sebelum mengatasi Cameroon 1-0 hasil jaringan tunggal Oribe Peralta pada babak kedua dalam aksi hujan hujan sepanjang tempoh permainan di di Stadium das Dunas awal pagi tadi.

Keputusan itu menyaksikan anak didik Miguel Herrera menyertai tuan rumah, Brazil untuk berkongsi kedudukan teratas Kumpulan A Piala Dunia dengan mengutip tiga mata berharga.

Dalam perlawanan pembukaan, semalam, Brazil menewaskan Croatia 3-1 dengan dua gol daripada bintang Barcelona, Neymar.

Apa pun, keadaan hujan lebat di gelanggang tidak menghalang Mexico dan Cameroon daripada menyajikan permainan menarik.

Begitupun, tiada jaringan berjaya diledakkan pada babak pertama sekalipun rentetan cubaan merbahaya dilancarkan kedua-dua pasukan.

Peluang terbaik Mexico untuk mendahului hadir pada minit ke-29 apabila Giovani dos Santos menanduk masuk bola hasil sepakan sudut namun jaringan itu dibatalkan pengadil, Wilmar Roldan dari Colombia.

mexico vs cameroon 1-0 world cup 2014 piala dunia

Info Bola Sepak Terus ke Emel Anda
Pastikan anda tidak ketinggalan post-post yang menarik di sini! Sertai mailing list kami dan semua post akan dihantar terus ke email anda!.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>